Filmpje: Waar luister jij eigenlijk naar?

Deler Van De Week Roy kaartte in zijn verzoek een herkenbare situatie aan: “Ik ben altijd benieuwd wat voor muziek andere mensen in bijvoorbeeld de trein luisteren én of de vooroordelen voor het soort muziek kloppen.” Of ik hierover een filmpje wilde maken. Natuurlijk, Roy, je bent immers niet voor niets Deler Van De Week.

Maar hoe wil je het dan? “Het zou tof zijn om mensen met oordopjes of koptelefoon op straat te vragen naar welke muziek ze op dat moment luisteren. Tussen de vraag en het antwoord zou enkele seconden bedenktijd zitten om zo de kijker de mogelijkheid te geven om voor zichzelf in te schatten wat de geïnterviewde luistert. Verdere invulling is aan jou!”

Deze verder invulling is een quiz geworden, doe mee en als je me deelt maak je kans op schitterende prijzen! Wie heeft ze allemaal goed?

 

Deel me en win me! En win als Deler Van De Week een artikel, filmpje of fotoreportage naar keuze.