Deler Van De Week: Xinti.org

Maar liefst 25 genomineerden voor de tweede loting van De Deler Van De Week. Ook Marlijn (winnaar vorige week, won de column ‘Giechelmeiden’) was van de partij. Maar de winnaar van deze week komt uit Rotterdam en heeft als twitternaam Xinti.org. Van harte! Bekijk de loting.

Elke week kies ik uit alle mensen die mij delen (Facebook, Twitter, roepen op De Dam, noem maar op) de Deler Van De Week. Hij of zij mag bepalen waar ik een artikel over schrijf, een filmpje over maak, of een fotoreportage over schiet. Van het vastleggen van de communie van je neefje tot het aankaarten van de situatie in Libië, de Deler Van De Week heeft het voor het zeggen.

Xinti.org retweetde het interview De beleving van een theepot. Hij (of zij) is voor mij nog een onbekende, zijn twitterbeschrijving is ‘We Love Culture, Music, Liberal Arts, Sports, Technology, Design, Society, Leisure Activities and much more. Get Connected! [ design your life ]’. Dus daar moet wel een leuke opdracht uitkomen.

Alle andere delers (Roos, Katja, Rick, Marlijn, Anke, Lieneke, Twan, Robbin, Naan, Viktor, Twan, Ilse, Tessa, Lodewijk, Britt, Thea, Pieter De Kegel, Sebastian, Joris, Rudy, Hiroshi, John, Ronald en Nalden) bedankt! Deze week weer nieuwe kansen, dus deel me en win me!