Deler van de week: Marlijn

Het lot heeft bepaald (zie het filmpje), Marlijn is de allereerste deler van de week geworden op ikbenbram.nl! Volledig terecht, want Marlijn deelde deze week maar liefs vier keer iets van ikbenbram. Maar wat heeft ze gewonnen? Mij!

Marlijn, gefeliciteerd!

Als deler van de week win je mij! Je mag bepalen waar ik een stuk over schrijf of waar ik een filmpje over maak. Marlijn laat via de sms weten dat ze haar keuze heeft gemaakt: “Bram, ik ben eruit! Je mag een mooi verhaaltje schrijven over Dieuwke, Roos en mij. Kijk maar wat voor iets leuks je ervan maakt! 🙂 xxx” Hmm, een verhaal over drie vriendinnen die vooral liedjes zingen, dat moet goed komen.

Het resultaat van deze opdracht vind je later deze week op deze blog! Wil jij mij komende week winnen? Deel me!