Niet naar Ivo Niehe

Gaan jullie ook allemaal niet mee naar Ivo Niehe? Het wordt super!

Lees het persbericht.

Naar aanleiding van deze column op AmsterdamFM heb ik deze pagina in het leven geroepen. Meld je aan bij Facebook-evenement om aan te geven dat jij ook niet naar Ivo Niehe gaat. Ik heb er ontzettend veel zin in. Nodig zoveel mogelijk mensen uit om niet mee te gaan.

Geen Facebook? Om toch duidelijk te maken dat jij Ivo Niehe ook voorbij laat gaan, kun je mailen naar nietnaarivoniehe@ikbenbram.nl. Deel de actie met zo veel mensen als je wil. Iedereen verdient tenslotte een eerlijke kans om niet naar Ivo Niehe te gaan.

UPDATE: De eerste 10 mensen die minimaal 30 vrienden uitnodigen om ook niet naar Ivo Niehe te gaan, krijgen geen plaats op de eerste rang! Oh. Wauw.

UPDATE: Niet naar Ivo Niehe heeft besloten een samenwerking aan te gaan met de Organisatie Oude Muziek, die op 15 maart 2012 een klavecimbelconcert van Kris Verhelst organiseert (http://zuidervermaning.nl/?p=873). Alle aanwezigen van dit concert kunnen gratis en zonder moeite ook niet naar Ivo Niehe toe. Wat een geluk, zeg. Eens kijken of nog meer organisaties niet met Ivo Niehe willen samenwerken. Suggesties zijn welkom!

Om je alvast voor te bereiden om niet te gaan, zie hier zijn promofilmpje: